Дубинський відреагував на санкції США

Читать на русском

Нардеп від Слуги народу Олександр Дубинський відреагував на санкції США, запроваджені сьогодні проти нього та ще шести українців.

Нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубинський відреагував на санкції США, запроваджені сьогодні проти нього та ще шести українців.

Про це політик написав у Facebook.

«На жаль, помилкові доноси шабунят і всіх інших йому подібних аферистів, з приводу, нібито мого зв'язку з Деркачем, тимчасово, в силу об'єктивно складної ситуації в США, дозволили корупційним паразитам реалізувати чергову аферу. В черговий раз заявляю про те, що я ніколи не втручався у вибори в інших державах, в тому числі й американські вибори та ніколи не мав відношення до оприлюднення або інших подібних дій так званих плівок Порошенко-Байдена. І це всі прекрасно знають», - зазначив Дубинський.

«За право мати незалежну позицію, яка пов'язана з відстоюванням інтересів українського народу, можна витримати тимчасові незручності та тимчасово побувати у таких списках. І це лише початок великого і складного шляху по відстоюванню українських національних інтересів», - написав нардеп.

Нагадаємо, в понеділок, 11 січня, Міністерство фінансів США оголосило про впровадження санкцій проти громадян і організацій України через «втручання у вибори».

У Мінфіні США вважають, що особи та організації, котрі потрапили до списку санкцій є частиною «пов'язаної з Росією мережі впливу, що має відношення до (нардепа) Андрія Деркача», санкції проти якого були впроваджені в вересні минулого року.

Раніше Деркача внесли до списку Управління з контролю за іноземними активами (OFAC), яке поміщає до нього фізичних та юридичних осіб із метою національної безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: