Стало відомо, коли до Сенату США передадуть статті щодо імпічменту Трампа

Читать на русском
Процес розгляду обвинувальних статей щодо імпічменту Дональда Трампа може розпочатися вже найближчим часом: спікер Палати представників США Ненсі Пелосі заявила про підготовку до консультацій з цього приводу.
Фото з відкритих джерел

Процес розгляду обвинувальних статей щодо імпічменту 45-го президента США Дональда Трампа може розпочатися вже найближчим часом: спікер Палати представників США Ненсі Пелосі заявила про підготовку до консультацій із сенаторами з цього приводу.

Про це з посиланням на американські ЗМІ повідомляє «Європейська правда».

Трампу оголосили другий імпічмент: у чому звинуватили президента і що буде даліДональд Трамп став першим в історії США президентом, якому Палата представників двічі оголосила імпічмент.

«Я поговорю про те, коли Сенат буде готовий до суду над тодішнім президентом США за його роль у підбурюванні повстання на Капітолії Сполучених Штатів», - зазначила Пелосі.

Повідомляється також, що Пелосі може надіслати статтю про імпічмент до американського Сенату вже в п'ятницю.

Нагадаємо, півтора тижні тому американські конгресмени із Демократичної партії США представили статті щодо імпічменту 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, прибічники якого влаштували 6 січня масові заворушення у Вашингтоні.

Пізніше стало відомо, що захищати Трампа у ймовірному процесі про імпічмент буде особистий адвокат 45-го президента США Рудольф Джуліані.

Також ми писали, що Руді Джуліані планують позбавити адвокатського статусу через його ймовірну причетність до нападу на Капітолій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: