Пелосі підписала резолюцію про імпічмент Трампа

Читать на русском
Спікерка Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Ненсі Пелосі підписала резолюцію про імпічмент чинного президента Дональда Трампа.
Фото з відкритих джерел

Спікерка Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Ненсі Пелосі підписала резолюцію про імпічмент чинного президента Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN.

Рейтинг Трампа впав до мінімуму за всі роки його правлінняПід кінець перебування на посаді президента США, рейтинг Дональда Трампа впав до 34%, що є мінімальним показником.

Як заявила Пелосі, Трамп становить небезпеку для існування Сполучених Штатів як держави.

«Сьогодні Палата представників продемонструвала, що ніхто не стоїть над законом, навіть президент США. Дональд Трамп представляє явну і актуальну небезпеку для нашої країни. Ми знову виконали свою клятву захищати Конституцію США», – заявила Пелосі.

Повідомляється, що тепер питання оголошення імпічменту Дональду Трампу остаточно передадуть до американського Сенату.

Нагадаємо, 13 січня Палата представників Сполучених Штатів більшістю голосів підтримала резолюцію про імпічмент Дональда Трампа, прибічники якого 6 січня влаштували масові заворушення у Вашингтоні.

Пізніше стало відомо, що лідер республіканської більшості в американському Сенаті Мітч Макконел не планує скликати екстрене засідання сенаторів для розгляду резолюції про імпічмент Дональда Трампа. Це означає, що питання про імпічмент розглянуть не раніше 19 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: