Зеленський затвердив склад Ради з питань малого бізнесу

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський підписав указ про затвердження складу Ради з питань розвитку малого підприємництва, яку створили у грудні 2020 року.
Фото з відкритих джерел

Президент Володимир Зеленський підписав указ про затвердження складу Ради з питань розвитку малого підприємництва, яку створили у грудні 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Денис ШмигальПрем'єр-міністр України
Шмигаль у програмі уряду обіцяє надати кредитну підтримку малому та середньому бізнесуСказано 12 червня 2020 р.Статус обіцянки: Виконано

Зазначається, що очільником Ради стала заступниця керівника ОП Юлія Свириденко, а секретарем призначена генеральний директор Директорату з питань економічної політики Офісу президента Олена Дьяченко.

До складу Ради також увійшли заступниця міністра фінансів Світлана Воробєй, заступник голови Податкової Євген Олейніков, заступник голови Виконкому реформ Олександр Ольшанський, нардеп Андрій Мотовиловець («Слуга народу»), міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та інші.

Нагадаємо, Рада з питань розвитку малого підприємництва була створена указом президента №582/2020 від 22 грудня. Вона має сприяти налагодженню конструктивної взаємодії між органами влади та малим бізнесом, а також громадськими об'єднаннями підприємців.

Також «Слово і діло» з’ясовувало, чому зростає невдоволення представників малого бізнесу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: