В Україні набув чинності закон про особливий статус ОРДЛО

Читать на русском
В Україні набув чинності закон про особливий статус ОРДЛО. Документ офіційно опубліковано в парламентській газеті Голос України.
Фото - «Слово і діло».

Документ, яким продовжено дію закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» офіційно опубліковано в парламентській газеті «Голос України».

Закон продовжує на рік, до кінця 2021 року, можливість тимчасового запровадження особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, встановленого статтею 1 Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

Особливий статус ОРДЛО: що змінить продовження дії закону для ДонбасуЕксперт пояснив, що продовження дії закону про особливий статус свідчить про те, що ситуація на Донбасі не змінилась.

Цей закон набирає чинності з дня його опублікування.

Торік, 12 грудня 2019 року Верховна рада, а 18 грудня президент Володимир Зеленський продовжили на рік чинний закон про особливий статус Донбасу.

Нагадаємо, закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» був прийнятий Радою ще у вересні 2014 року і з тих пір щорічно продовжувався.

Раніше «Слово і діло» розібралося, чому так відбувається.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: