Лукашенко планує продовжувати «битися за Білорусь»

Читать на русском
Олександр Лукашенко планує продовжувати активну боротьбу за владу у Білорусі, оскільки, за його словами, у нього нічого більше немає.
Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко планує продовжувати активну боротьбу за владу у Білорусі, оскільки, за його словами, у нього «нічого більше немає».

Про це повідомляє телеканал СТВ.

Зазначається, що Лукашенко пообіцяв, що буде «битися за Білорусь» доти, доки «останній омонівець» і «справжній лікар» не скажуть йому, що він виконав усі свої обов’язки як глава держави та може йти у відставку.

«Ніхто не повинен думати, що Лукашенко руки склав, і все, він вже все кинув і пішов. Доки останній омонівець і лікар справжній не скажуть: «Все, Лукашенко, ти свою справу зробив», - доти я буду битися за цю країну», - наголосив Лукашенко.

Раніше він заявляв, що готовий піти з посади президента Білорусі після проведення в країні конституційної реформи.

Нагадаємо, 9 серпня в Білорусі відбулися президентські вибори. Офіційно, перемогу здобув Олександр Лукашенко, за якого нібито проголосували понад 80% виборців.

Після оголошення результатів, країну охопили масштабні акцію протесту, які і досі не вщухають. За час їх проведення білоруські силовики затримали 25 тисяч осіб, ще 8 протестувальників – загинули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: