Алієв звинуватив вірменських військових у порушенні перемир'я в Карабасі

Читать на русском
Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що порушення режиму припинення вогню у Нагірному Карабасі спровокувала вірменська сторона.
Фото з відкритих джерел

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що порушення режиму припинення вогню у Нагірному Карабасі спровокувала вірменська сторона.

Про це повідомляє Ordu.az.

Зазначається, що, приймаючи голів Мінської групи від Франції і США, азербайджанський очільник повідомив про низку провокацій з боку Вірменії та наголосив, що миротворчій місії вдалося оперативно взяти ситуацію у неспокійних районах під контроль.

«Наразі в Карабасі перебувають російські миротворці, вони почали діяти. Ситуація певною мірою стабільна, незважаючи на те, що мені зараз повідомили, що вчора або вірменські бойовики, або залишки так званої вірменської армії здійснили деякі теракти. Це, звичайно, викликає занепокоєння», — зазначив Алієв.

Він додав, що «Вірменії краще не починати знову».

«Цього разу ми їх повністю знищимо. Це ні для кого не повинно бути секретом. Але я сподіваюся, що цього не станеться», - резюмував глава Азербайджану.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві оборони Вірменії заявили, що армія Азербайджану 12 грудня розпочала новий наступ у Нагірному Карабасі.

Також ми писали, що 9 листопада президент РФ Володимир Путін, президент Азербайджану Ільхам Алієв і прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян підписали спільну заяву про повне припинення військових дій в Нагірному Карабасі.

Пізніше стало відомо, що, згідно з умовами підписаного документу, вірменська армія повинна була покинути Нагірний Карабах до кінця листопада. Окрім того, заява передбачає розміщення в Карабасі миротворців з Росії та Туреччини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: