Нагірний Карабах: Азербайджан озвучив втрати армії за час війни

Читать на русском
Міноборони Азербайджану вперше озвучило офіційні дані щодо втрат армії за час війни в Карабасі.
mod.gov.az

Міноборони Азербайджану вперше озвучило офіційні дані щодо втрат армії за час війни в Нагірному Карабасі з кінця вересня до початку листопада.

Про це повідомили на сайті оборонного відомства в четвер, 3 грудня.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

«Міністерство оборони Азербайджану оголосило про 2 783 загиблих військовослужбовців у війні в Нагірному Карабасі, яка почалася 27 вересня. Ще понад 100 військових пропали безвісти. Зараз 1 тис. 245 азербайджанських військових знаходяться на лікуванні», - йдеться в повідомленні.

Пізніше Міноборони оприлюднить також інформацію про імена, дати народження і маршрути загиблих військових - зараз цим питанням займається спеціальна комісія.

Відзначимо, протягом всієї війни азербайджанське військове відомство не розкривало дані про втрати в Карабасі. При цьому Генпрокуратура Азербайджану повідомляла про жертви серед цивільного населення.

Нагадаємо, раніше в Вірменії назвали кількість загиблих в карабахській війні солдатів.

В Азербайджані з нагоди закінчення війни в Нагірному Карабасі заснували День перемоги. Його святкуватимуть щорічно 10 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: