Алієв заявив, що в конфлікті в Карабасі поставлено крапку

Читать на русском
Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що мирна угода щодо Нагірного Карабаху поставило крапку в багаторічному конфлікті.

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що мирна угода щодо Нагірного Карабаху поставило крапку в багаторічному конфлікті.

Про це він сказав на зустрічі з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, повідомляє trend.az в суботу, 21 листопада.

«Після 44 днів збройної боротьби, збройних дій був підписаний документ, який вважаю дуже важливим політичним документом, який по суті ставить крапку в багаторічному протистоянні», - підкреслив Алієв.

Азербайджанський лідер говорить, що вірменські провокації влітку 2020 закінчилися тим, що у вересні Баку перейшов у наступ.

Він додав, що за час бойових дій загинули 94 мирних жителів Азербайджану, понад 400 отримали поранення і понад 3 тисячі будинків стали непридатними.

Нагадаємо, президент Азербайджану Ільхам Алієв і прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва президента РФ Володимира Путіна підписали заяву про припинення війни в Нагірному Карабасі.

Пізніше стало відомо, що, згідно з умовами підписаного документа, вірменська армія повинна покинути Нагорний Карабах до кінця листопада.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: