Фігуранта справи Гандзюк Павловського випустили з-під варти – ЗМІ

Читать на русском
Засуджений за приховування злочину проти херсонської активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський вийшов на свободу, повідомили в ЗМІ.
фото Радіо Свобода

Засуджений за приховування злочину проти херсонської активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський вийшов на свободу.

Про це з посиланням на адвоката Павловського Володимира Сергета повідомляє hromadske.

Павловський зізнався в причетності до нападу на Катерину ГандзюкОдин з фігурантів справи про вбивство Катерини Гандзюк звернувся до суду з проханням затвердити угоду про визнання вини.

Як відомо, Павловський уклав угоду зі слідством і дав свідчення у справі про ймовірного замовника і організатора злочину - Владислава Мангера і Олексія Левіна.

16 жовтня цього року Павловський отримав два роки позбавлення волі умовно за приховування злочину. Рішення виніс Приморський райсуд Одеси.

У той же час Павловський залишався під вартою за двома іншими звинуваченнями - створення злочинної організації на Херсонщині і викрадення транспортних засобів.

За словами адвоката Павловського, 24 листопада закінчився термін утримання під вартою його підзахисного, який не був продовжений прокуратурою.

«У той же час в Офісі генерального прокурора нам не прокоментували цю інформацію», - пише hromadske.

Також на волі опинився водій Павловського і свідок у справі Гандзюк Валерій Одінцов, який проходив підозрюваним у справі про викрадення транспортних засобів. Він уклав угоду зі слідством. Про це сказано в рішенні суду.

Нагадаємо, в жовтні Київський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваних у нападі на Гандзюк Владислава Мангера і Олексія Левіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: