Суд розпочав розгляд справи про вбивство Гандзюк

Читать на русском
Обвинуваченими у справі проходять голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер і експомічник депутата Херсонської облради Олексій Левін.
Фото: Масі Найєм

Дніпровський районний суд Києва розглядає справу про замовлення та організацію нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Фото із залу суду опублікував адвокат Масі Найєм у Facebook.

Обвинуваченими у справі проходять голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер і експомічник депутата Херсонської облради Олексій Левін. Вони знаходяться сьогодні в залі суду, при цьому Левіна привезли до суду напівоголеним.

Як повідомив Найєм, Левін заявив, що до нього застосовували фізичну силу, бо він відмовлявся їхати на засідання, тому що його нібито примушували свідчити проти Мангера.

«Він не може зрозуміло пояснити, чому він в такому вигляді. Він обґрунтовує це тим, що його били. Тільки як це пов'язано з тим, що він без одягу - незрозуміло», - написав Найєм.

Відзначається, що Левіна буквально заносили до зали засідань, тримаючи за руки та ноги, оскільки він не хотів йти. Конвой пропонував надіти одяг із камери, однак той заявив, що це не його одяг і відмовився одягатися. Також обвинувачений заявив судді, що над ним знущалися, у нього болить зуб і до суду приїхала швидка допомога.

Раніше суд залишив в Києві розгляд справи Мангера, а апеляцію відхилив.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: