Справа Гандзюк: Мангера і Левіна залишили під вартою

Читать на русском
Київський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваних у нападі на активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера і Олексія Левіна.

Київський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваних у нападі на активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера і Олексія Левіна.

Про це повідомили в пресслужбі Київського апеляційного суду в четвер, 15 жовтня. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні.

Павловський зізнався в причетності до нападу на Катерину ГандзюкОдин з фігурантів справи про вбивство Катерини Гандзюк звернувся до суду з проханням затвердити угоду про визнання вини.

Зокрема, колегія суддів відхилила скаргу сторони захисту Мангера і Левіна на застосування запобіжного заходу.

«За результатами апеляційного розгляду рішення Дніпровського районного суду міста Києва від 20 серпня 2020 року залишити без змін, апеляційні скарги сторони захисту, представлені на користь обвинувачених М. і Л. - без задоволення», - повідомили в суді.

Нагадаємо, підозрюваних в нападі на активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера і Олексія Левіна суд заарештував без права внесення застави до 18 жовтня.

Пізніше повідомлялося, що ймовірний організатор замаху на Гандзюк Ігор Павловський звернувся до суду з проханням затвердити угоду про визнання провини.

Напад на Гандзюк стався влітку 2018 року поблизу її будинку в Херсоні. Дівчину облили концентрованою сірчаною кислотою. Через кілька місяців вона померла в лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: