Справа Гандзюк: до суду направили обвинувальний акт щодо Мангера

Читать на русском
Офіс генерального прокурора направив до суду обвинувальний акт стосовно голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера та експомічника депутата цієї облради Олексія Левіна.
Фото з відкритих джерел.

Прокурорами Офісу Генерального прокурора скеровано до суду обвинувальний акт щодо голови та колишнього помічника депутата Херсонської обласної ради за фактом замовлення та організації нападу на Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Парламентські розслідування IХ скликання: скільки ТСК працює в РадіП’ять тимчасових слідчих комісій парламенту вже надали свої звіти, але нардепи погодили роботу тільки двох ТСК.

Досудовим розслідуванням встановлено, що голова Херсонської обласної ради та екстрадований до України з Болгарії громадянин організували вчинення за попередньою змовою групою осіб умисного тяжкого тілесного ушкодження в спосіб, що має характер особливого мучення та спричинило смерть потерпілої Катерини Гандзюк (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 121 КК України).

Йдеться про голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера та експомічника депутата цієї облради Олексія Левіна.

Раніше Київський апеляційний суд залишив під вартою голову Херсонської ОДА.

Також підозрюваному в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексію Левіну продовжили арешт.

Нагадаємо, напад на активістку Катерину Гандзюк відбувся влітку 2018 року, її облили концентрованою сірчаною кислотою. За кілька місяців вона померла. На сьогодні покарання відбувають виконавці злочину. Владислав Мангер виступає у цій справі як замовник вбивства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: