Разумков доручив розробити додатковий законопроєкт щодо ФОПів

Читать на русском
Разумков дав доручення профільному комітету невідкладно зібратись та розробити додатковий законопроєкт для врегулювання кризи, пов’язаної з врегулюванням питання ФОПів.
Фото з відкритих джерел.

Очільник Верховної Ради Дмитро Разумков дав доручення профільному комітету невідкладно зібратись та розробити додатковий законопроєкт для врегулювання кризи, пов’язаної з врегулюванням питання ФОПів.

«Відбулось засідання голів депутатських фракцій та груп з керівництвом парламенту... Я даю доручення профільному комітету невідкладно зібратись та, виходячи з тих законопроектів, які зареєстровані, розробити додатковий законопроєкт, для врегулювання тієї кризи, яку ми спостерігаємо вже не перший день на вулиці, пов’язану з врегулюванням питання ФОПів», — сказав Разумков.

Підтримка ФОПів: чи врятує підприємців 8 тисяч гривень від державиВ умовах економічної кризи раціональний перерозподіл фінансових ресурсів та витрат дав би більше користі малим підприємцям, аніж одноразові виплати.

Нагадаємо, сьогодні підприємці знову проводять акцію протесту під стінами Верховної ради. Столична поліція перейшла на посилений режим роботи.

Раніше президент подав законопроєкт про відтермінування касових апаратів для ФОПів.

Як відомо, 17 листопада Верховна рада провалила законопроєкт №4313-д про відстрочку касових апаратів для фізичних осіб-підприємців.

«Слово і діло» розповідало, як користуватися програмним РРО.

Також ми дізнавалися думку експертів – які плюси і мінуси касового апарату в смартфоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: