Стало відомо, коли закони щодо КСУ з'являться на порядку денному Ради

Читать на русском
Законопроекти щодо виходу з конституційної кризи з'являться в порядку денному Ради не на найближчому пленарному тижні, а на наступному - з 15 грудня.
pravdainform.com.ua

Законопроекти щодо виходу з «конституційної кризи» з'являться в порядку денному Ради не на найближчому пленарному тижні, а, швидше за все, уже в серединні грудня.

Про це заявив глава фракції «Слуга народу» Давид Арахаміяв суботу, 28 листопада, перед спільним засіданням керівництва парламенту, уряду і лідерів фракцій, пише Інтерфакс-Україна.

Криза довкола КСУ: чи може допомогти Венеційська комісія у розв'язанні проблемиБез допомоги Венеційської комісії подолати наслідки кризи довкола КСУ неможливо, вважає експерт.

За його словами, закони щодо КСУ можуть винести на порядок денний парламенту з 15 грудня.

«Я думаю, що на наступному пленарному тижні. На цьому пленарному тижні цього немає в порядку денному», - сказав він.

Нагадаємо, спікер Ради Дмитро Разумков скликав на суботу, 28 листопада, велику нараду голів фракцій парламенту. На нараді планується обговорити особливості роботи Ради в грудні. Також серед тем - питання про держбюджет-2021, закони щодо КСУ і про підтримку бізнесу.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський звернувся до Венеціанської комісії через рішення КСУ, а також вніс у Раду законопроект про відповідальність за брехню в е-деклараціях.

В ОПУ також озвучили план виходу з конституційної кризи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: