Разумков скликав на суботу нараду голів фракцій – нардеп

Читать на русском
Спікер ВР Дмитро Разумков скликає на суботу, 28 листопада, велику нараду голів фракцій парламенту. Також в ній візьмуть участь Денис Шмигаль і Андрій Єрмак.
фото LIGA.net

Спікер Ради Дмитро Разумков скликав на суботу, 28 листопада, велику нараду голів фракцій парламенту. У нараді також візьмуть участь глава Кабміну Денис Шмигаль і керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Про це повідомив перший заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк в своєму Telegram-каналі в п'ятницю, 27 листопада.

Проєкт бюджету-2021: чи підтримає Верховна рада нову редакціюНародні депутати можуть зволікати із розглядом проєкту бюджету на 2021 рік, дивитимуться наскільки їхні побажання враховані у новій редакції після консультацій уряду із МВФ, вважає експерт.

«Карантин вихідного дня» буде з новинами: завтра, о 11:00 суботи, голова парламенту скликає велику нараду всіх керівників фракцій парламенту. Будуть гості: прем'єр, глава Офісу президента і його заступники. Зустріч оффлайн, але наш президіум Ради, хто ще з ковідом, на онлайн-підключенні», - написав Железняк.

За його словами, планується обговорити особливості роботи Ради у грудні. Нардеп також проанонсував теми наради, серед яких: держбюджет-2021, закони щодо виходу з кризи з КСУ і про підтримку бізнесу.

«Тема - робота парламенту у грудні. Очікуємо, що розмова піде про: Бюджет 2021; закони щодо «конституційної кризи» + закон про призначення глави НАБУ; закони про підтримку бізнесу і відстрочку РРО», - уточнив Железняк.

При цьому він додав, що останнього разу «такий склад» збирався для спільного обговорення, як тільки запровадили карантин.

Нагадаємо, сьогодні, 27 листопада, проєкт закону про держбюджет на 2021 рік, який допрацювали в Кабміні, надійшов у Раду. Очікується, що на наступному пленарному тижні ВР його розглянуть в сесійній залі парламенту.

Раніше Железняк розповів, як змінився законопроект про держбюджет після консультацій з МВФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: