Трамп знову звинуватив Байдена у шахрайстві на виборах

Читать на русском
Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який програв на президентських виборах демократу Джо Байдену, вкотре звинуватив свого конкурента у шахрайстві.
Фото з відкритих джерел

Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який програв на президентських виборах демократу Джо Байдену, вкотре звинуватив свого конкурента у шахрайстві.

Про це повідомляє The Hill.

Зазначається, що очільник США подзвонив своїй помічниці Дженні Елліс під час зустрічі учасників законодавчих зборів штату Пенсильванія і звернувся до присутніх за допомогою гучного зв'язку.

«Ці вибори були програні демократами. Вони шахраювали. Це були шахрайські вибори», - заявив Трамп.

Він також додав, що повністю переконаний у своїй перемозі та зауважив, що зараз потрібно знайти суддю, який би «міг все вислухати» і «перевернути» результати виборів.

Нагадаємо, кандидат на пост президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Джо Байден переміг на президентських виборах в США. Він набрав 306 голосів виборників з необхідних для перемоги 270. Демократ вже сформував свою адміністрацію.

Водночас, його конкурент, чинний президент США, республіканець Дональд Трамп звинуватив Байдена та ЗМІ у фальсифікації результатів виборів. Однак, після низки відхилених судових позовів команди Трампа щодо порушень виборчого процесу, в його адміністрації таки погодилися розпочати процес передачі влади Джо Байдену.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: