Трамп вперше після виборів виступив із заявою в Білому домі

Читать на русском
У своїй заяві, яка тривала 62 секунди, Трамп історичне досягнення пов'язав з роботою власної адміністрації.

Президент США Дональд Трамп вперше виступив у Білому домі після фактичної поразки на виборах - він привітав з високими показниками на фондовій біржі.

Про це глава держави заявив під час свого короткого виступу у вівторок вдень, пише CNN.

Сьогодні на фондовій біржі Нью-Йорку індекс Dow Jones (індекс цінних паперів 30 найбільших підприємств США) вперше перевищив позначку в 30 тисяч. Відзначається, що цей стрибок показника пов'язаний з новинами щодо вакцин від коронавірусу та початком процесу передачі влади від Трампа до Джозефа Байдена.

У своїй заяві, яка тривала 62 секунди, Трамп історичне досягнення пов'язав з роботою власної адміністрації.

«Я просто хочу всіх привітати. Фондовий ринок Dow Jones щойно досяг 30 тисяч, що є найвищим показником в історії. Ми ніколи не перевищували 30 тисяч, і це не дивлячись на ситуацію з пандемією. Фондовий ринок щойно пробив 30 тисяч - це число ніколи не пробивалося. Це священне число - 30 тисяч, і ніхто не думав, що вони коли-небудь побачать його. Я просто хочу привітати всіх людей в адміністрації, які так багато працювали, і, найголовніше, я хочу привітати народ нашої країни, тому що таких людей, як ви, немає. Всім велике дякую», - сказав Трамп.

Після своєї заяви президент США відразу ж залишив залу і не став відповідати на питання журналістів, які відразу ж почали вигукувати питання щодо визнання ним поразки на президентських виборах.

Раніше повідомлялося, що в штаті Пенсільванія сьогодні були оголошені офіційні результати виборів, згідно з якими перемогу здобув Джо Байден.

Також відзначимо, адміністрація Трампа готова почати процес передачі влади Байдену.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: