Трамп про вибори в США: на нас чекає довгий шлях

Читать на русском
Дональд Трамп відмовився визнати перемогу свого опонента Джо Байдена на виборах в США і знову заявив про фальсифікації.
фото Ron Sachs / POOL

Чинний американський президент Дональд Трамп відмовився визнати перемогу свого опонента Джо Байдена на виборах і знову заявив про фальсифікації.

Про це він написав у своєму Twitter в неділю, 15 листопада.

Якою була підтримка України з боку США за республіканців та демократівЗа будь якої влади в США Україна отримувала підтримку за кількома програмами. Зокрема, за військовою — від початку війни на Донбасі було виділено понад 447 млн доларів.

«Він (ДжоБайден - ред.) переміг тільки в очах брехливих ЗМІ. Я ще нічого не поступився, нам чекає довгий шлях. Це були сфальсифіковані вибори», - написав Трамп.

Відзначимо, сьогодні Трамп також заявив в Twitter про те, що Джо Байден виграв вибори, оскільки вони нібито були сфальсифіковані. Він також в черговий раз розкритикував голосування поштою.

Також він згадав приватну компанію Dominion, кторая виробляє ПО для голосування Dominion Voting Systems, заявивши, що у компанії нібито «погана репутація» і «негідне обладнання».

Нагадаємо, 13 листопада в США закінчили підрахунок голосів у всіх штатах. Переможцем президентських виборів став кандидат від Демократичної партії Джо Байден - він отримав 306 голосів вибірників при 270 необхідних. Його опонент Дональд Трамп отримав 232 голоси.

Трамп звинуватив Байдена і ЗМІ в фальсифікації результатів виборів, а в США почалися протести прихильників Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: