Трамп оскаржуватиме рішення суду щодо результатів виборів у Пенсильванії

Читать на русском
Передвиборчий штаб Дональда Трампа подав апеляцію на рішення окружного судді, який відхилив його позов щодо анулювання усі голосів, які були надіслані поштою під час президентських виборів.
Фото: РБК

Передвиборчий штаб чинного президента США Дональда Трампа подав апеляцію на рішення окружного судді, який відхилив його позов щодо анулювання усі голосів у Пенсильванії, які були надіслані поштою під час президентських виборів.

Про це сам Трамп написав у Twitter.

«Суддя не дозволив нам навіть представити наші докази. А там майже 900 тисяч шахрайських голосів. Будемо оскаржувати», - повідомив очільник США.

Зазначимо, що Пенсильванія була останнім штатом, зміна результатів виборів в якому могла б суттєво вплинути на загальнонаціональний результат, змінивши його на користь Дональда Трампа.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах закінчився підрахунок голосів виборців, які були віддані за кандидатів на пост президента США під час виборів 3 листопада. За результатами голосування перемогу здобув кандидат від Демократичної партії Джо Байден – він отримав 306 голосів виборників з 270 необхідних для перемоги.

Його конкурент, чинний президент США, республіканець Дональд Трамп звинуватив Байдена та ЗМІ у фальсифікації результатів виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: