Трамп помилував ексрадника, якого засудили за зв'язки з РФ

Читать на русском
Дональд Трамп помилував свого колишнього радника Майкла Флінна, якого засудили в ході розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання РФ у вибори в США 2016 року.
Фото з відкритих джерел

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп помилував свого колишнього радника з питань національної безпеки Майкла Флінна, якого засудили в ході розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання РФ у вибори в США 2016 року.

Про це сам Трамп повідомив у Twitter.

За словами очільника США, заява про помилування Флінна є для нього «великою честю».

«Для мене велика честь оголосити про повне помилування генерала Майкла Флінна. Мої вітання Флінну і його чудовій родині, я знаю, що тепер у вас буде воістину фантастичний День Подяки», - написав Трамп.

Майкл Флінн - колишній радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки. Обіймав посаду в 2017 році, був змушений піти у відставку з посади радника президента через протизаконні контакти з послом Росії Сергієм Кисляком.

Нагадаємо, екс-радник Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн у день його інавгурації пообіцяв колишньому колезі по бізнесу скасувати санкції проти РФ.

Також ми писали, що Майкла Флінна звинуватили в наданні неправдивих свідчень щодо його контактів з Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: