У Росії запідозрили Трампа в русофобії через звільнення Флінна

Читать на русском
Голова комітету з міжнародних справ у Раді Федерації Росії Костянтин Косачев назвав параноєю рішення адміністрації Трампа відправити радника з нацбезпеки Майкла Флінна у відставку.
Дональд Трамп и Майкл ФліннФото: AFP

Голова комітету з міжнародних справ у Раді Федерації Росії Костянтин Косачев назвав «параноєю» рішення адміністрації Трампа відправити радника з нацбезпеки Майкла Флінна у відставку.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Або Трамп не знайшов необхідної самостійності і його послідовно (та небезуспішно) заганяють у глухий кут, або русофобія вразила тепер вже й нову адміністрацію згори донизу», – вважає Косачев.

Він зазначив, що Флінн хотів діалогу з Кремлем, відвідував Москву та спілкувався з послом Росії в Вашингтоні.

Між Трампом та Конгресом зростає конфлікт з приводу Росії – американський сенаторМіж президентом США Дональдом Трампом і Конгресом США зростають розбіжності в російському питанні.

«Відправити у відставку радника з нацбезпеки за контакти з російським послом (звичайна дипломатична практика) – це навіть не параноя, а щось неспівмірно гірше», – вважає представник російської влади.

Зазначимо, що радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку після повідомлення американського Мін'юсту про те, що чиновник ввів в оману колег з адміністрації Трампа змістом бесід із російським послом.

Нагадаємо, нещодавно низка конгресменів США зажадали розслідування діяльності радника Трампа Майкла Флінна. 14 лютого стало відомо, що Флінн подав у відставку через контакти з Росією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: