Індекс Dow Jones вперше перевищив 30 тисяч пунктів

Читать на русском
Фондові індекси Dow Jones і SP 500 за підсумками торгів оновили рекордні максимуми після новин про процес передачі влади Байдену та про вакцину від коронавірусу.

Фондові індекси Dow Jones і S&P 500 за підсумками торгів оновили рекордні максимуми.

Як повідомляє The Wall Street Journal, ідекс Dow Jones виріс на 1,5% і вперше перевищив 30 тисяч пунктів. Це дані на 24 листопада.

Мільярди доларів і десятки тисяч ліжок: досвід сусідніх країн у боротьбі з COVID-19У Росії на боротьбу з коронавірусом витратили 6,7 млрд доларів, у Білорусі - 196 млн доларів.

У листопаді він може показати максимальний місячний приріст із 1987 року.

S&P 500 виріс на 1,62%, а загалом в листопаді - на 11,2%.

Напередодні Управління загальних служб повідомило, що адміністрація готова офіційно почати процес передачі влади, але республіканець Дональд Трамп заявив, що це рішення впливає на спроби його команди домогтися перегляду результатів голосування.

Також компанія Moderna заявила, що її експериментальна вакцина на 94,5% ефективна в запобіганні COVID-19, грунтуючись на проміжних даних останніх клінічних випробувань, і стала другим розробником, який повідомив про результати, які набагато перевершили очікування після Pfizer і її партнера BioNTech.

Нагадаємо, аналітики з Уолл-стріт допускають падіння курсу долара у 2021 році після появи вакцини, оскільки у світову економіку повернеться впевненість. Вони відзначають, що долар має попит під час стресу, що відбиває його традиційне значення для інвесторів і вкладників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: