«Редколегія» на Skrypin.ua: відеозвернення президента, річниця Євромайдану, місцеві вибори

Читать на русском
Сьогодні у «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні у «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Тетяною Микитенко («Ragu.li») та Станіславом Козлюком («Український тиждень»).

Президент Володимир Зеленський захворів на коронавірус та перебуває у відомчій лікарні «Феофанія», звідки надсилає відеозвернення до українців. Про що говорить глава держави аналізуватимуть у «Редколегії».

Також темою тижня є місцеві вибори, результати яких досі підбивають у ЦВК. У деяких містах ще має відбутися другий тур виборів мерів (голів міських ОТГ). Про те, які політсили перемагають, журналісти говоритимуть у прямому ефірі.

Ще одна важлива тема – 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи, який припадає на річницю двох українських революцій – Помаранчевої та Революції гідності. З якими настроями українці зустрічають сьому річницю Євромайдану – теж тема для сьогоднішнього обговорення в «Редколегії».

РЕДКОЛЕГІЯ: ВідеоПрезидент, пам'ять про Гідність та битви за містаskrypin.ua

Нагадаємо, «Слово і діло» проаналізувало до річниці Революції гідності, як змінювалися доходи і витрати українців упродовж 7 років.

Також ми розбиралися, чи є програми у нових мерів і що вони обіцяють.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: