Місцеві вибори: ЦВК назвала причини затримки встановлення результатів

Читать на русском
Результати місцевих виборів, які пройшли в Україні 25 жовтня, станом на 11 листопада не встановили у населених пунктах 5 областей України.
Фото: УНІАН

Результати місцевих виборів, які пройшли в Україні 25 жовтня, станом на 11 листопада не встановили у населених пунктах 5 областей України.

Про повідомила пресслужба Центральної виборчої комісії у Facebook.

Зазначається, що затримки у встановленні результатів голосування виникають через численні оскарження результатів виборів у судах та проведення тервиборчкомами повторного підрахунку голосів на окремих виборчих дільницях.

«Досі не встановили результати виборів депутатів 2 обласних, 2 районних, 5 міських, 2 селищних рад та 6 міських і 1 селищного голів», - розповіли в ЦВК.

Наразі результати голосування досі не встановлено Марганецькою, Криворізькою, Овруцькою, Камʼянською, Васильківською та Чернівецькою міськими ТВК, а також Коцюбинською та Калинівською селищними ТВК.

Нагадаємо, РНБО закликала ЦВК негайно оголосити всі результати місцевих виборів, бо недостатнє інформування суспільства про результати голосування створює ризики нацбезпеці.

Також ми писали, що ЦВК сформувала новий склад двох тервиборчкомів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: