Кабмін планує підготувати законопроєкт щодо ведення бізнесу в умовах локдауну

Читать на русском
До кінця поточного тижня Кабмін планує підготувати драфт законопроєкту щодо ведення малого та середнього бізнесу в умовах жорсткого карантину.
Фото: Reuters

До кінця поточного тижня Кабмін планує підготувати драфт законопроєкту щодо ведення малого та середнього бізнесу в умовах жорсткого карантину.

Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час відеоконференції з президентом Володимиром Зеленським, пише ОПУ.

За його словами, уряд планує обговорити з представниками бізнесу можливі законодавчі стимули на випадок посилення карантину. Після цього розпочнеться робота над законопроєктом, який вже наступного тижня планується подати на розгляд парламенту.

Володимир Зеленський зауважив, що такий проєкт потрібно буде розглядати у парламенті, як невідкладний.

«До п’ятниці треба підготувати драфт цього законопроекту, це дуже важливо, щоб усе пришвидшити. І можемо його подавати як невідкладний від президента. Формат, у якому подавати, передбачає, щоб законопроект був узгоджений і було однакове розуміння і в комітеті, і в Міністерстві фінансів, і, найголовніше, - у людей. Саме у людей, яким зараз дуже складно», - наголосив президент.

Нагадаємо,прем’єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з віце-президентом ЄІБ Терезою Червінською закупівлю Україною вакцини проти COVID-19.

Також ми писали, що глава уряду представив п'ять «цифрових рішень» для боротьби з пандемією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: