Шмигаль обговорив з ЄІБ закупівлю вакцини проти COVID-19

Читать на русском
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з віце-президентом ЄІБ Терезою Червінською закупівлю Україною вакцини проти COVID-19.
Фото з відкритих джерел.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з віце-президентом ЄІБ Терезою Червінською закупівлю Україною вакцини проти COVID-19.

Сторони обговорили фінансування спільних інвестиційних проектів та розширення співпраці за рахунок нових програм під час провів онлайн-зустрічі.

Підсумкові випробування вакцини Pfizer показали 95% її ефективностіВакцина від коронавірусу Pfizer і BioNTech на третій стадії випробувань показала ефективність 95 відсотків.

Прем’єр-міністр подякував ЄІБ за готовність розглянути можливість перерозподілення 50 млн євро в межах спільного проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» на протидію пандемії COVID-19.

Він повідомив пані віце-президенту, що Україна зацікавлена в розширенні подальшої співпраці з Європейським інвестиційним банком, зокрема у сфері фінансування транспорту, енергетичного сектору та міської інфраструктури України.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) прогнозує, що Україна зможе отримати першу партію успішно випробуваної та зареєстрованої вакцини від COVID-19, у кількості, еквівалентній 20% населення, у другому кварталі 2021 року.

Раніше стало відомо, що підсумкові випробування вакцини Pfizer показали 95% її ефективності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: