«Редколлегия» на Skrypin.ua: що дасть карантин «вихідного дня» та в кого найкращі рейтинги

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня разом із Романом Кульчинським (texry.org.ua) та журналістом Леонідом Швецем.

Кабмін таки запровадив карантин «вихідного дня» та всю Україну визнав «помаранчевою» зоною. Чим це загрожує бізнесу, який мав основні доходи з роботи на вихідних? Чи стануть люди дотримуватись чергових обмежень? Чому мери деяких міст вже заявили, що не виконуватимуть наказів уряду? І що на це відповів прем’єр? Про це сьогодні говоритимуть в «Редколегії».

Ще одна цікава тема тижня – всі поважні соціологічні групи майже одночасно виклали свіжі дослідження. Щоправда, з суттєвими розбіжностями у показниках. Як так сталося? Кому вірити? Чиї рейтинги правдиві? І в кого вони впали? Все це сьогодні наживо обговорюватимуть в студії Skrypin.ua.

Карантинний Уряд | куди летять рейтинги «Слуги Народу»? | РЕДКОЛЕГІЯskrypin.ua

Підприємці, які не підтримують рішення уряду, заговорили про те, що постанова Кабміну не є законом, а лише – підзаконним актом, до того ж, перешкоджає проведенню господарської діяльності, що загрожує кримінальною відповідальністю. «Слово і діло» розбиралось, чи так це і чи означає, що в такому разі можна не виконувати рішення уряду?

Також ми писали, як влада реагуватиме на демарш бізнесу та відмову дотримуватися карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: