На Донбасі був поранений український військовослужбовець – штаб

Читать на русском
За минулу добу на Донбасі бойовики двічі порушили режим тиші, використовуючи стрілецьку зброю, був поранений один український військовослужбовець.

За минулу добу на Донбасі бойовики двічі порушили режим тиші, використовуючи стрілецьку зброю, був поранений один український військовослужбовець.

Про це повідомили в пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил вранці в середу, 11 листопада.

«За минулу добу, 10 листопада, на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації і її найманців зафіксовано поблизу Водяного. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було», - сказано в ранковому зведенні штабу.

Мирний план для Донбасу: що запропонує ОБСЄОБСЄ запропонує мирний план, який включатиме нові компроміси, інакше домовитися буде неможливо, вважає експерт.

Відзначається, що поблизу Водяного в обідній час противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а ввечері - застосував міномет калібру 82 міліметри.

«З початку поточної доби, 11 листопада, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили один раз. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення», - додали у зведенні.

Відзначається, що бійця відразу госпіталізували у задовільному стані. Неподалік від Кам'янки противник застосував стрілецьку зброю і великокаліберний кулемет.

Раніше ТКГ взяла за основу український план дій по Донбасу.

Також нагадаємо, прикордонники розповіли про перший день роботи КПВВ на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: