Україна відновила пропуск на всіх семи КПВВ на Донбасі

Читать на русском
У вівторок, 10 листопада, Україна зі свого боку відновила роботу всіх семи контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду на Донбасі.
Фото - штаб ООС.

У вівторок, 10 листопада, Україна зі свого боку відновила роботу всіх семи контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду на Донбасі.

Як розповів у ефірі «Україна 24» спікер Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, чотири КПВВ в Донецькій та три - у Луганській області, відновили пропуск громадян з 8 ранку.

Україна відкриє КПВВ на Донбасі, попри заборону бойовиків – КравчукПопри відмову бойовиків ОРДЛО відновити пропуск людей через лінію розмежування, Україна відкриє нові КПВВ «Щастя» і «Золоте».

«Військовослужбовці перебувають на місцях і готові до оформлення людей, які хочуть перетнути лінію розмежування. Водночас ми фіксуємо, що тільки на КПВВ «Щастя» і «Станиця Луганська» невелика група людей прибула, щоб пройти в напрямку окупованих територій. На інших напрямках людей поки що немає», - сказав Демченко.

У ДПСУ пов'язують це із заявами проросійських сил, які напередодні відмовилися відновлювати пропуск громадян зі своєї сторони.

Нагадаємо, у штабі повідомили, що вівторка, 10 листопада, поновлюється пропуск громадян через всі сім контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях.

Пропуск проводитиметься щодня з 8:00 до 18:00. При цьому громадяни повинні будуть пройти температурний скринінг, а також перебувати в захисній масці і дотримуватися дистанції, уточнили в штабі.

Також під час в'їзду на підконтрольну територію громадяни повинні дати згоду на проходження самоізоляції через додаток «Дій вдома» або обсервації.

Раніше президент Володимир Зеленський підтвердив, що 10 листопада на Донбасі відкриють два нових КПВВ - «Щастя» і «Золоте».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: