Прикордонники розповіли про перший день роботи КПВВ на Донбасі

Читать на русском
Пропуск через лінію розмежування на Донбасі 10 листопада здійснювався фактично тільки в КПВВ Станиця Луганська. Решта КПВВ блокували бойовики.
dpsu.gov.ua

Сьогодні пропуск через лінію розмежування на Донбасі здійснювався фактично тільки в КПВВ «Станиця Луганська». При цьому Україна дозволила відновити роботу всіх семи пунктів пропуску з ОРДЛО.

Про це повідомили в пресслужбі ДПСУ.

Названі послуги, які будуть доступні в сервісному центрі на КПВВ в ЩастіСервісний хаб в пункті в'їзду-виїзду в Щастя Луганської області буде надавати банківські, пенсійні та інші адмінпослуги.

«Станом на 16:00 співробітники Держприкордонслужби України оформили в КПВВ «Станиця Луганська» на вхід з тимчасово окупованої території України - 125 осіб, на вихід - 150. Всі громадяни, яких сьогодні прикордонники оформляли на вихід в КПВВ «Мар'їнка» (дві особи і транспортний засіб), «Золоте» (дві особи і транспортний засіб) і «Щастя» (10 громадян), повернулися через відмову пропускати їх представниками незаконних збройних формувань», - зазначили у відомстві.

До інших КПВВ на лінії розмежування громадяни не прибували.

Нагадаємо, з 10 листопада згідно з рішенням командувача Об'єднаних сил відновлена ​​робота всіх семи КПВВ на лінії розмежування, які працюють щодня з 8 до 16 години.

Однак сьогодні стало відомо, що бойовики блокують роботу майже всіх дорожніх коридорів на КПВВ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: