Дві підгрупи ТКГ почали засідання щодо Донбасу

Читать на русском
Засідання 10 листопада почали політична і гуманітарна підгрупа Тристоронньої контактної групи.
Цензор.НЕТ

У вівторок, 10 листопада, розпочався черговий раунд переговорів в мінському форматі. Засідання почали політична і гуманітарна підгрупа Тристоронньої контактної групи.

Про це повідомляє пресслужба української делегації в ТКГ.

Мирний план для Донбасу: що запропонує ОБСЄОБСЄ запропонує мирний план, який включатиме нові компроміси, інакше домовитися буде неможливо, вважає експерт.

«О 9:00 ранку в режимі відеоконференції почалося засідання політичної та гуманітарної підгруп Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі», - йдеться в повідомленні.

Згідно з порядком денним, сьогодні підгрупи обговорюють забезпечення пересування громадян України з КПВВ, обмін полоненими, розробку заходів в сфері пошуку осіб, зниклих без вести.

Зокрема, політична підгрупа також обговорює «План дій», запропонований главою делегації Леонідом Кравчуком, відзначили в ТКГ.

Крім того, о 14:00 розпочнеться засідання економічної підгрупи і підгрупи з безпеки. А завтра, 11 листопада, відбудеться спільне засідання ТКГ на рівні глав делегацій.

Нагадаємо, раніше віцепрем'єр-міністр - міністр з питань тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков заявив, що війна на Донбасі стала невигідна для Росії.

Раніше Україна назвала п'ять основних пунктів плану по Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: