Зведення ООС: бойовики двічі порушили перемир'я

Читать на русском
Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики два рази порушили режим припинення вогню.
mil.gov.ua

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики два рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Стало відомо, хто не отримає амністію після війни на ДонбасіУ плані дій щодо Донбасу, який представила Україна, прописано, хто не потрапить під його дію закону про амністію.

Так, в районі населеного пункту Авдіївка окупанти застосовували стрілецьку зброю і гранатомети різних систем. Неподалік Новолуганського ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

«Ворожі постріли не несли загрозу життю і здоров'ю наших воїнів, тому у відповідь вогонь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає», - відзначили в штабі.

Нагадаємо, днем ​​раніше було зафіксовано одинадцять порушень перемир'я з боку бойовиків на Донбасі. Крім того, 5 листопада бойовики скинули гранату з безпілотника, був поранений боєць ООС.

Того ж дня Україна озвучила п'ять головних пунктів плану дії по Донбасу. А глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук назвав терміни нового обміну полоненими з ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: