Президент підтвердив відкриття двох нових КПВВ на Донбасі

Читать на русском
Україна 10 листопада відкриє два нових контрольних пункти в'їзду та виїзду на Донбасі - в Щастя і Золотому.
president.gov.ua

Наступного тижня Україна відкриє два нових контрольних пункту в'їзду та виїзду (КПВВ) - в Донецькій і Луганській області.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час брифінгу на КПВВ «Щастя», трансляцію якого вела пресслужба ОПУ.

Названі послуги, які будуть доступні в сервісному центрі на КПВВ в ЩастіСервісний хаб в пункті в'їзду-виїзду в Щастя Луганської області буде надавати банківські, пенсійні та інші адмінпослуги.

За словами Зеленського, 10 листопада відкриють КПВВ «Щастя» в Луганській області та КПВВ «Золоте» в Донецькій області. Він уточнив, що відкриття нових пунктів на Донбасі було однією з умов торішньої нормандської зустрічі.

«Ми вже 10-го (листопада - ред.) відкриємо два КПВВ. Це «Щастя» і «Золоте». Все готово для того, щоб були як пішохідний перехід, так і автомобільний. Окремо є смуга для гуманітарних вантажів. Це одна з умов нормандської зустрічі», - повідомив Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на новому КПВВ «Щастя» запрацює сервісний хаб, де надаватимуть адмінпослуги.

Наприкінці жовтня Україна продовжила заборону на роботу КПВВ «Станиця Луганська» через ситуацію з коронавірусом в ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: