Стало відомо, хто не отримає амністію після війни на Донбасі

Читать на русском
У плані дій щодо Донбасу, який представила Україна, прописано, хто не потрапить під його дію закону про амністію.
фото LIGA.net

У плані дій щодо Донбасу, який сьогодні представила Україна, прописано, хто не потрапить під його дію закону про амністію.

Про це повідомив міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в інтерв'ю РБК-Україна в четвер, 5 листопада.

Україна пропонує припинити конфлікт на Донбасі на початку 2021 року, щоб провести вибори – КравчукУкраїна пропонує повністю припинити конфлікт на Донбасі і демілітаризувати ОРДЛО на початку 2021 року.

За його словами, можлива амністія і помилування не стосуватимуться осіб, які скоїли воєнні злочини, а також які мали відношення до авіакатастрофи малайзійського Боїнга MH-17 в 2014 році і злочинів у місцях утримання осіб, таких як, наприклад, донецька в'язниця «Ізоляція».

Нагадаємо, сьогодні українська делегація в Тристоронньої контактній групі представила для ОБСЄ та російської делегації п'ять головних пунктів «Плану дій щодо Донбасу».

Раніше очільник української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що Україна запропонує створення вільної економічної зони на Донбасі.

Також він розповів, коли планується провести наступний обмін полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: