ЗСУ провели навчання з установки мінних загороджень

Читать на русском
На суходолі військовослужбовці здійснюють тренування з нарощування інженерних загороджень мінним загороджувачем ПМЗ-4п і ГМЗ-3.

Інженерно-саперні підрозділи ЗСУ, які несуть службу біля узбережжя Чорного та Азовського морів, сьогодні провели практичні тренування із облаштування мінно-вибухових загороджень.

Про це повідомляє пресслужба Командування ОС ЗСУ.

Які міжнародні військові навчання за участі України заплановані на 2020 рікУ квітні мали б розпочатися спільні навчання військових України, Румунії, Великої Британії та Молдови. Під питанням також проведення навчань Сі Бриз – 2020, заплановані на червень-вересень 2020 року.

На суходолі військовослужбовці здійснюють тренування з нарощування інженерних загороджень мінним загороджувачем ПМЗ-4п і ГМЗ-3. Своєю чергою, на десантно-доступних ділянках морського узбережжя - плаваючими транспортерами ПТС-2.

«Рубежі мінування на ймовірних напрямках дій противника значно ускладнюють його просування в глибину оборони наших військ», - зазначив командувач ОС ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Також він додав, що поєднання заздалегідь підготовлених оборонних укріплень із системою інженерних загороджень і системою ешелонованого вогневого ураження, значно сковує дії противника і завдає йому значних втрат.

Нагадаємо, в п'ятницю, 30 жовтня, закінчилися спільні військові навчання України та Великобританії Warrior Watcher 2020.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: