СБУ провела контрдиверсійні навчання

Читать на русском
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Львівській області провела масштабні тактико-спеціальні навчання на військових об'єктах регіону.
Фото - СБУ.

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Львівській області провела масштабні тактико-спеціальні навчання на військових об'єктах регіону.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Які міжнародні військові навчання за участі України заплановані на 2020 рікУ квітні мали б розпочатися спільні навчання військових України, Румунії, Великої Британії та Молдови. Під питанням також проведення навчань Сі Бриз – 2020, заплановані на червень-вересень 2020 року.

Метою тренувань було набуття досвіду і практичних навичок, а також перевірка готовності всіх суб'єктів боротьби з тероризмом до протидії можливим диверсійним загрозам і підвищення рівня міжвідомчої взаємодії при проведенні спецоперації.

Завдяки злагодженим та ефективним діям учасники тренувань успішно впоралися з поставленими завданнями. Зокрема, була захоплена група диверсантів, яка, за легендою навчань, мала підірвати кілька військових об'єктів критичної інфраструктури.

В антитерористичних заходах, що відбулися в умовах, максимально наближених до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацполіції, Патрульної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби.

Раніше ми писали, що в Україні почалися масштабні військові навчання «Об'єднані зусилля-2020», як відповідь на російські навчання «Кавказ-2020».

Також «Слово і Діло» пропонує подивитись, які військові навчання заплановані в Україні протягом 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: