Зеленський вважає рішення КСУ «змовою частини старих еліт та олігархів»

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський вважає рішення КСУ щодо декларування публічним проявом змови частини старих еліт і олігархів.
24 канал

Глава держави Володимир Зеленський вважає рішення КСУ щодо декларування публічним проявом змови частини старих еліт і олігархів.

Про це глава держави написав у своєму Telegram-каналі.

За його словами, зараз на шальках терезів: знищення того, за що боролися на Майданах, і повноцінна свобода. Президент зазначив, що судді нібито злякалися відповідальності.

Антикорупційна реформа VS рішення КСУ: від любові до ненавистіЗа останні шість років КСУ неодноразово скасовував окремі положення деяких антикорупційних законів. Ми дослідили, яких саме.

«Вони (судді) довго сиділи у засідці. Поки не почалися, нарешті, перевірки декларацій чиновників. Поки НАБУ... не отримало право на повноцінну оперативно-розшукову роботу. Ще не заробив ВАКС... І ось тут їм усім стало страшно», - заявив він.

Глава держави додав, що наступним судді хочуть порушити роботу Вищого антикорупційного суду, який «саджатиме топзлодіїв за ґрати».

«Демарш Конституційного суду - це публічний прояв змови частини старих еліт і олігархів проти президента і проти країни. Саме проти. Бо тільки слабкий президент і слабка держава - запорука збереження їхнього корупційного способу життя», - додав Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроект, яким пропонує звільнити весь склад Конституційного суду.

Пізніше голова КСУ заявив, що в законопроекті Зеленського є ознаки конституційного перевороту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: