Данілов заявив, що КСУ розхитує державність України

Читать на русском
Нещодавно ухвалені рішення Конституційного суду та деякі вчинки його окремих суддів розхитують українську державність.
Фото з відкритих джерел

Нещодавно ухвалені рішення Конституційного суду та деякі вчинки його окремих суддів розхитують українську державність.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телепрограми «Свобода Савіка Шустера».

За словами Данілова, судді КСУ свідомо шкодять українській державності і вони повинні понести за це відповідальність. Окрім того, є ймовірність того, що у діяльність суду втручається і РФ.

«Я вчора, виступаючи на засіданні Ради нацбезпеки і оборони, наголосив, що ми відслідковуємо чіткі дії певної групи осіб, які спрямовані на знищення державності України. І ті рішення, які приймаються тими особами, вони саме на це направлені. І повірте, пройде час, все стане на свої місця і буде зрозуміло, хто за цим стоїть. Те, що в цьому бере, велика вірогідність, участь країна-агресор, в мене в цьому сумнівів майже немає», - заявив Данілов.

Нагадаємо, 27 жовтня судді КСУ на закритому засіданні визнали неконституційною кримінальну відповідальність за недостовірне декларування. На рішення суду відреагували в ЄС.

Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної ради законопроект, яким пропонує звільнити весь склад Конституційного суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: