У США відреагували на рішення КСУ

Читать на русском
Тільки у тому випадку, якщо загальний інтерес буде поставлений вище за інтереси корисливих осіб, Україна зможе реалізувати надії Майдану.
Фото: facebook.com/ukr.embassy.usa

Тільки у тому випадку, якщо загальний інтерес буде поставлений вище за інтереси корисливих осіб, Україна зможе реалізувати надії Майдану.

Про це йдеться в оприлюдненій в четвер, 29 жовтня, заяві посольства США в Україні.

«Україна втілить прагнення Революції Гідності, тільки коли загальний інтерес буде переважати над інтересами корисливих осіб», - підкреслили в посольстві.

Скандальне рішення КСУ: як виправити ситуацію юридичним шляхомМін'юст вже готує законопроєкт, який можна швидко провести через парламент. Суддівське питання доцільно винести в окремий розділ закону про боротьбу з корупцією.

У посольстві також заявили про підтримку боротьби проти спроб скасувати антикорупційну реформу.

«Сполучені Штати підтримують народ України, український уряд і президента Зеленського в боротьбі з посиленими нападами з боку певних зацікавлених сторін задля того, щоб розгорнути у зворотну сторону хід реформ, проведених за останні шість років», - заявили в посольстві.

Нагадаємо, судді КСУ 27 ​​жовтня на закритому засіданні визнали неконституційним кримінальну відповідальність за недостовірне декларування.

У НАБУ заявили, що через рішення КСУ доведеться закрити понад сотню проваджень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: