Разумков назвав нову дату розгляду держбюджету-2021

Читать на русском
Верховна рада розгляне проект держбюджету на наступний рік у першому читанні на засіданні 3 листопада, а не 20 жовтня.
ukraine.fakty.ua

Верховна рада розгляне проєкт держбюджету на наступний рік у першому читанні на засіданні 3 листопада, а не 20 жовтня, як планувалося раніше.

Про це повідомив спікер парламенту Дмитро Разумков] під час погоджувальної ради в понеділок, 19 жовтня.

{embe

«В п'ятницю з технічних причин не відбулося засідання комітету і, згідно з чинним законодавством, документ, який ми повинні були розглядати завтра, він не готовий. Ми не зможемо на пленарному засіданні його розглянути: народні депутати з ним ще не ознайомилися, і комітет ще не ухвалив відповідне рішення. Я впевнений, що найближчим часом він буде підготовлений. І після того, як пройдуть вибори, ми, відповідно до нашого графіку, повернемося до парламенту - з 3 листопада - ми зможемо розглянути цей законопроект», - сказав він.

При цьому Разумков попросив оперативно доопрацювати документ, щоб скоротити терміни підготовки і ухвалення в першому і в другому читанні.

Спікер Ради сьогодні також підтвердив, що завтра, 20 жовтня, в парламенті виступить президент України Володимир Зеленський.

Заседание Согласительного совета ВР, 19.10.2020. Полное видео112 Украина

Нагадаємо, Кабмін передав до Ради держбюджет на 2021 рік 18 вересня. Раніше Разумков заявляв, що держбюджет буде розглянуто в першому читанні в парламенті 20 жовтня. Як відомо, до документу подали майже 2500 поправок.

На минулому тижні депутат фракції «Слуга народу» Олександр Дубинський заявив, що засідання Верховної ради 20 жовтня не відбудеться.

Сьогодні Разумков підтвердив, що ВР все ж збереться 20 жовтня. На засіданні, серед іншого, планують заслухати звіт глави МОЗ Максима Степанова щодо ситуації з коронавірусом в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: