До Ради внесли проєкт держбюджету-2021

Читать на русском
До парламенту внесли проєкт державного бюджету на 2021 рік. Відповідний законопроект зареєстрували в Раді в понеділок, 14 вересня.
112 Україна

До парламенту внесли проєкт державного бюджету на 2021 рік. Відповідний законопроект зареєстрували в Раді в понеділок, 14 вересня.

Про це свідчить інформація на сайті парламенту.

Міністр фінансів Сергій Марченко зазначив, що проєкт бюджету-2021 є реалістичним і збалансованим. Документ ґрунтується на макроекономічному прогнозі, який уряд ухвалив у липні цього року.

Проєкт бюджету-2021: як зміняться основні показники порівняно з 2020 рокомУ проєкті держбюджету на 2021 рік закладено збільшення доходів і витрат, дефіцит стане меншим, ВВП знову буде рости.

«По суті це бюджет можливостей для розвитку економіки і підтримки наших громадян і бізнесу в умовах «перезапуску» економіки після удару пандемії коронавірусної хвороби», - сказав голова Мінфіну.

Однак, тексту законопроекту поки що немає.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів під час свого засідання схвалив проєкт державного бюджету на 2021 рік. Також уряд підтримав бюджетоутворювальні законопроекти.

Пізніше Кабмін представив проєкт держбюджету - економіка України зросте у 2021 році на 4,6%, а номінальний ВВП складе 4 505,9 млрд грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: