Місцеві вибори: за добу поліція відкрила ще 24 провадження

Читать на русском
Правоохоронці за минулу добу відкрили 24 кримінальних провадження за порушення виборчого процесу перед місцевими виборами в Україні.
фото з відкритих джерел

Правоохоронці за минулу добу відкрили 24 кримінальних провадження за порушення виборчого процесу перед місцевими виборами в Україні. Загальна кількість відкритих справ вже близько 300.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Передвиборчі порушення: які претензії висувають до кандидатів та членів виборчих комісійПідкуп виборців, порушення правил агітації та псування білбордів конкурентів притаманні для команд кандидатів на виборах.

«Протягом доби до ЕРДР внесено відомості про 24 кримінальних правопорушення. Всього до ЕРДР внесено відомості про 273 кримінальних правопорушення: 137 - пов'язані з порушенням виборчого законодавства, 126 - пов'язаних з виборчим процесом», - зазначено в повідомленні.

Всього протягом доби до поліції надійшло 266 заяв і повідомлень, пов'язаних з порушеннями виборчого законодавства. Найбільше - в Києві - 38.

Крім того, поліцейські вже склали 933 адміністративних протоколів, пов'язаних з виборчим процесом.

Нагадаємо, з понеділка, 12 жовтня, українська поліція переходить на посилений режим несення служби на час місцевих виборів.

«Слово і діло» вирішило з'ясувати, як коронавірус позначиться на явці на місцевих виборах 25 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: