Місцеві вибори 2020: до поліції надійшло більше 500 повідомлень щодо порушень

Читать на русском

Упродовж доби до поліції надійшло 85 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства, а загалом з 5 вересня у Нацполіції зареєстрували 571 повідомлення, пов’язане із виборчим процесом.

«Всього упродовж доби до поліції надійшло 85 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства. Найбільше повідомлень зафіксовано: у Закарпатській – 16, у Дніпропетровській – 14, в Івано-Франківській – 12, по 8 – у Київській та Сумській, у Волинській – 6, у Тернопільській – 5, у Миколаївській – 3, по 2 – у Донецькій, Луганській, Полтавській та Чернігівській, по 1 – у Кіровоградській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській областях та місті Києві. Усього ж із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 571 повідомлення, пов’язаних із виборчим процессом», - інформують у відділі комунікації.

З 5 вересня у Нацполіції зареєстрували 571 повідомлення, пов’язане із виборчим процесом. Також упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо двох кримінальних правопорушень.

Повідомляється також, що упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо двох кримінальних правопорушень.

Усього за даними поліції до ЄРДР внесено відомості щодо 65 кримінальних правопорушень: 34 – пов’язані з порушенням виборчого законодавства, 31 – пов’язані з виборчим процесом.

Також складено 6 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

У МВС повідомляли, що в день виборів залучать до охорони порядку 136 тисяч поліцейських і бійців Нацгвардії.

«Слово і діло» проаналізувало, які «брудні» технології можуть використовувати кандидати і як вплине на вибори ситуація з карантином.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: