Поліція з 12 жовтня перейде на посилений режим служби

Читать на русском

В Україні поліція буде працювати в посиленому режимі з 12 жовтня по 1 листопада на період виборчої кампанії і місцевих виборів.
mvs.gov.ua

В Україні особовий склад поліції буде працювати в посиленому режимі з 12 жовтня по 1 листопада на період виборчої кампанії і під час місцевих виборів.

Про це повідомив глава Національної поліції Ігор Клименко на нараді в середу, 7 жовтня, передає пресслужба МВС.

Передвиборчі порушення: які претензії висувають до кандидатів та членів виборчих комісійПідкуп виборців, порушення правил агітації та псування білбордів конкурентів притаманні для команд кандидатів на виборах.

«З 12 жовтня по 1 листопада весь особовий склад поліції буде працювати в посиленому варіанті службової діяльності», - сказав він.

Клименко також повідомив, що кількість адмінпротоколів (683) і розпочатих кримінальних проваджень (219) за місяць виборчої кампанії вже перевищує (в 12 і 18 разів відповідно) аналогічні показники під час парламентських виборів в 2019 році.

У свою чергу заступник голови Нацполіціі Олександр Фацевич додав, що на час виборів планується залучити понад 75 тисяч поліцейських, з них на охорону виборчих бюлетенів - 47 тисяч.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні пройдуть 25 жовтня.

«Слово і діло» розбиралося, як захистити свої виборчі права.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: