Зведення ООС: бойовики із гранатометів стріляли поблизу Пісків та Авдіївки

Читать на русском
13 вересня 2 порушення режиму припинення вогню зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід.
Фото - штаб ООС.

Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається стабільною та повністю контролюється українськими захисниками.

Минулої доби, 13 вересня, 2 порушення режиму припинення вогню зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Результати переговорів ТКГ: чи можливе спільне патрулювання в зоні обстрілуСпільне патрулювання сторін конфлікту неможливе на цьому етапі протікання конфлікту і до рішення виникає багато запитань, вважає експерт.

Неприцільні постріли з підствольних гранатометів у бік наших позицій були поблизу населених пунктів Піски та Авдіївка.

У відповідь на вогневі провокації українські захисники зброю не застосовували. Серед особового складу Об’єднаних сил, внаслідок пострілів, бойових втрат і поранень немає.

У районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, військовослужбовцями Збройних Сил спільно з вогнеборцями ДСНС ліквідовано одну пожежу в районі населеного пункту Миколаївка та дві – неподалік Мар’їнки.

Від початку поточної доби, 14 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Наші військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю.

Раніше очільник Офісу президента України Андрій Єрмак озвучив деталі майбутнього обміну полоненими. У списках з кожного боку знаходиться приблизно 100 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: