Помпео прокоментував можливу причетність російських чиновників до отруєння Навального

Читать на русском
Державний секретар США Майк Помпео заявив, що до отруєння опозиціонера Олексія Навального можуть бути причетні високопоставлені російські чиновники.
Фото з відкритих джерел

Держсекретар США Майк Помпео вважає, що існує велика ймовірність того, що отруєння російського опозиціонера Олексія Навального було замовлено високопоставленими чиновниками в Москві.

Про це повідомляє Mirage News.

В той же час, Державний департамент не планує анонсувати будь-які заходи щодо цієї справи, поки про це не оголосить президент США Дональд Трамп.

За словами Помпео, американська влада докладе усіх зусиль, щоб знайти винних в отруєнні російського опозиціонера Олексія Навального.

«І Європейський Союз, і США ясно дали зрозуміти російській стороні, що ми очікуємо притягнення винних до відповідальності. Ми докладемо максимум зусиль, щоб встановити, хто в цьому винен», - підкреслив Помпео.

Нагадаємо, Конгрес США закликав Дональда Трамп почати власне розслідування отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Також ми писали, що країни «Великої сімки» вимагають від Росії провести прозоре та незалежне розслідування інциденту з Навальним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: