У МЗС Британії викликали посла Росії через ситуацію з Навальним

Читать на русском
МЗС Великобританії викликало російського посла Андрія Келіна для обговорення ситуації щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.
lbc.co.uk

МЗС Великобританії викликало російського посла Андрія Келіна для обговорення ситуації щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Також у відомстві заявили, що Росія зобов'язана провести розслідування щодо отруєння опозиціонера.

Про це повідомив голова зовнішньополітичного відомства Британії Домінік Рааб у Twitter.

Отруєння Навального: чи повинна реагувати УкраїнаУкраїна не повинна квапити події щодо отруєння опозиційного політика РФ Олексія Навального, але бути готовою приєднатися до спільної позиції Заходу, коли вона сформується остаточно, вважає експерт.

«Сьогодні Британія викликала російського посла для того, щоб позначити глибоку стурбованість отруєнням Олексія Навального. Абсолютно неприйнятно використовувати заборонену хімічну зброю, Росія зобов'язана провести повне і прозоре розслідування», - заявив міністр.

Крім того, Рааб висловив надію, що стан Навального, якого вивели з медикаментозної коми, покращився.

Нагадаємо, 7 вересня німецькі лікарі вивели Навального зі штучної коми, в якій він перебував із 20 серпня. За словами лікарів, опозиціонер реагує на навколишній світ, а стан його здоров'я покращився.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: