Опозиціонера Навального вивели з коми

Читать на русском
Російського опозиціонера Олексія Навального вивели зі штучної коми, його стан покращився. Повідомляється, що стан здоров'я Навального, який з 22 серпня проходить лікування в Шаріте, покращився.
Інтерфакс

Російського опозиціонера Олексія Навального вивели зі штучної коми, його стан покращився. Зараз політика поступово відключають від штучної вентиляції легень.

Про це йдеться в повідомленні на сайті клініки «Шаріте».

Повідомляється, що стан здоров'я Навального, який з 22 серпня проходить лікування в «Шаріте», покращився.

Отруєння Навального: чи повинна реагувати УкраїнаУкраїна не повинна квапити події щодо отруєння опозиційного політика РФ Олексія Навального, але бути готовою приєднатися до спільної позиції Заходу, коли вона сформується остаточно, вважає експерт.

«Штучна кома пацієнта, підтримувана ліками, закінчилася. Пацієнта поступово відключають від ШВЛ. Він реагує на те, що з ним говорять. Не виключені віддалені наслідки важкого отруєння», - додали в клініці.

У «Шаріте» додали, що виступили з публічним повідомленням з дозволу дружини Навального.

Нагадаємо, про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального стало відомо 20 серпня. Він впав у кому на борту літака, який летів із Томська до Москви. Через два дні його перевезли з Томська до німецької клинки «Шаріте».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: