Зведення ООС: бойовики за день порушили перемир'я один раз

Читать на русском
У понеділок, 7 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ знову порушили режим припинення вогню.
mil.gov.ua

У понеділок, 7 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ знову порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Черговий обстріл українських позицій: чи під загрозою перемир’яІнтенсивність протікання конфлікту в період так званого перемир’я свідчить про те, що Росія шукала привід для обстрілу, і режиму тиші фактично не було, вважає експерт.

За даними штабу, сьогодні бойовики намагалися неприцільними пострілами зі стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета спровокувати українських військових поблизу Кам'янки в Донецькій області.

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Ситуація в районі ООС залишається стабільною і повністю контрольованою, додали в пресцентрі.

Нагадаємо, 6 вересня на на Донбасі окупанти грубо порушили перемир'я і відкрили прицільний вогонь по позиціях ООС біля Красногорівки. Був поранений один український військовий.

Пізніше того ж дня бойовики вдруге порушили перемир'я і обстріляли позиції ВСУ. Один боєць загинув. Підрозділи ООС відкрили вогонь у відповідь.

Сьогодні стало відомо, що загиблим солдатом ВСУ виявився Тарас Кубійович, житель села Вільхівка, Городенківського району Івано-Франківської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: